Hypotheek nodig voor de aankoop van een woning? Staat Hypotheken helpt u graag tijdens dit traject.

Staat Hypotheken is dienst van Staat Makelaars en voorziet in de behoefte om het gehele proces rondom een woning verkopen of aankopen te verzorgen.

Onze hypotheekadviseur is bekend op de hypothekenmarkt en weet de juiste wegen te bewandelen naar de financiële instellingen. Waar vele hypotheekadviseurs stoppen weten wij vaak de extra kanalen te bewandelen.

Naast een gedegen advies en begeleiding van onze hypotheekadviseur helpen wij u ook bij de verkoop van uw woning of het aankopen van een woning. Onze makelaars zijn gedreven experts en bieden u een complete begeleiding bij verkoop en/of aankoop.

Alles onder één dak zorgt voor rust en zekerheid. Onze advieseurs en makelaars kennen elkaar door en door. Dit schakelt erg makkelijk tijdens het verkoop en/of aankoop van een woning. De markt vraagt om snel schakelen en duidelijkheid!

Staat Hypotheken

 Onze advieseur komt graag in gesprek met u en kunt u meer vertellen of het gehele proces rondom hypotheken. De vraag wat u kunt lenen of welke overwaarde u kunt gebruiken is voor onze adviseur dagelijks werk.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat u informeren voordat u zich op de woningmarkt gaat bevinden. 

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan!