Aankoopmakelaar nodig op de huidige woningmarkt?

Met een aankoopmakelaar van Staat Makelaars staat u sterker als koper. Daarnaast biedt een aankoopmakelaar in Almere, Lelystad of Amsterdam vertrouwen bij de verkoper(s) en de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kent de woningmarkt, collega makelaars en de waarde van het object. 

U of wij zien een woning

Staat Makelaars maakt een afspraak met de desbetreffende verkoopmakelaar om samen met u te gaan kijken bij de woning. Vooraf maken wij een analyse van de woning, omgeving en eerdere verkochte objecten in de buurt. Hiermee schetsen wij een goed beeld van de prijsontwikkelingen en gebeurtenissen.

Bezichtiging

Wij gaan graag met u mee tijdens een bezichtiging. Op de achtergrond bekijken wij de woning grondig en noteren verbeterpunten en mogelijkheden. Indien wij vragen hebben tijdens de bezichtiging stellen wij die direct aan de verkoopmakelaar. Na de bezichtiging bespreken wij de woning en eventuele verdere stappen samen met u.

Onderhandelingen

Een geschikte woning gevonden? U staat er niet alleen voor! In overleg met u voeren wij graag de onderhandelingen. Tevens controleren wij de koopcontracten en wijzen wij u op de mogelijkheden van ontbindende voorwaarden. Gedurende het gehele traject en ook na het tekenen bij de notaris kunt u bij ons terecht voor advies en hulp.


Waarom een aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar in Almere, Lelystad of Amsterdam van Staat Makelaars geeft een prettig gevoel.

Door een aankoopmakelaar van Staat Makelaars mee te nemen zorgt u voor vertrouwen bij de verkopers en bij uzelf. Wij zijn bij elke stap aanwezig tijdens het aankopen van uw droomwoning. Dat geeft een prettig gevoel!

Bezichtiging

Inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals (verborgen) gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat e.d.

Marktwaarde

U krijgt inzicht in de reële marktwaarde van de woning.

Zekerheid

Kopen met meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding.

Netwerk

Indirect gebruik van het netwerk van uw aankoopmakelaar.

Hans Melgers

Wij zijn er voor u!

Investeer in een aankoopmakelaar en laat u goed begeleiden tijdens de aankoop van een woning. Wij kennen tenslotte de woningmarkt van top tot teen.

Maak een afspraak

STAAT aankoop

€ 1995,- incl. btw (Full service aankoopmakelaar)

incl. btw

  • Begeleiding tijdens bezichtigingen (onbeperkt)
  • Wij zoeken met u mee (ook in ons eigen netwerk)
  • Dubbele check van koopovereenkomst, bepalingen en overige aktes
  • Begeleiding bij de notaris en controle eigendomsakte
  • Wij zijn er bij tijdens de eindinspectie
  • Gedegen advies over de reële marktwaarde en taxatie
  • Wij nemen het biedingsproces over (uiteraard in goed overleg met u)

 Uiteraard blijft u van elke sta op de hoogte en nemen wij nooit een beslissing zonder toestemming.