Over Staat Makelaars

Vaak krijgt u maar één keer de kans om uw huis goed te presenteren en deze te verkopen. Kies daarom voor een makelaar die de taal van deze tijd spreekt. Social media en presentatie is erg belangrijk. Staat Makelaars is opgegroeit met deze tools. Wij weten als geen ander hoe een huis gepresenteerd moet worden.

Waarom kiezen voor Staat Makelaars?

Persoonlijk en betrokken

Optimale aandacht en betrokkenheid voor u en de verkoop van uw huis, dat is waar wij als makelaar voor staan! Altijd een vaste makelaar die van begin tot eind tot uw dienst is. Uw makelaar is bij alle stappen aanwezig en houdt u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vernieuwend en verfrissend

Wij zetten uw huis echt in de etalage! We trekken alle registers open om uw huis optimaal te presenteren. Professionele foto’s, plattegronden en een unieke video van uw huis maken onderdeel uit van ons presentatie- en marketingpakket.

Sterk in online marketing

Wij hebben als makelaar alle kennis om uw huis optimaal vindbaar te maken op het internet. Naast Funda zetten wij sterk in op Google en social media kanalen waardoor we een groot publiek bereiken. Wij zijn opgegroeit met social media en dat kunt u merken.

Open en transparant

We willen niet alleen transparant zijn in onze werkwijze, maar ook over de kosten. Daarom vind je op onze website alle tarieven voor onze diensten en wat u hier allemaal voor krijgt. Bij ons geen opstart en presentatiekosten. Enkel een lage courtage!

Optimaal bereikbaar

Wij zijn telefonisch (bellen of whatsappen) bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 21.00 uur. Indien u liever een mail stuurt mag dat uiteraard ook. Wij lezen onze mail meerdere keren per dag.

Service tegen een eerlijk prijs

Je ontvangt bij Staat Makelaars standaard het meest uitgebreide presentatie- en marketingpakket die u zich kunt wensen en dat zonder kosten. Wij betalen namelijk de opstart en presentatiekosten. Een compleet presentatie- en marketingpakket verhoogt de kans op een goede en snelle verkoop. U betaal enkel de lage courtage!

VBO Makelaar en Funda

Staat Makelaars Makelaars is aangesloten bij VBO Makelaar, na NVM de grootste brancheorganisatie voor makelaars. En natuurlijk ook bij woningplatform Funda.

mensen op straat

Maak een afspraak