STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-40.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-35.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-41.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-31.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-1.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-2.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-42.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-34.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-36.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-37.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-38.jpg STAAT makelaars - Van Raemdonckstraat 6 Almere-39.jpg
Verkocht

Verkocht: Van Raemdonckstraat 6, 1336 AK Almere

€ 735.000,- k.k.
Type object Woonhuis, herenhuis, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 376 m²
Woonoppervlakte 182 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan: Van Raemdonckstraat 6 in Almere. Bekijk de woningvideo om een juiste indruk van de woning en/of omgeving te ontvangen.

De Van Raemdonkstraat 6, een schitterend juweel te midden van de wijk, biedt een ongekende ervaring. Bij het betreden van deze prachtige vrijstaande woning, gelegen op eigen terrein, zult u met opgetogenheid verwelkomd worden.

De Van Raemdonkstr... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, herenhuis, vrijstaande woning
    Bouwperiode 2006
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 13 oktober 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00604
Vraagprijs € 735.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 13 oktober 2023
Laatste wijziging Donderdag 9 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, herenhuis, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2006
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 376 m²
Woonoppervlakte 182 m²
Inhoud 639 m³
Oppervlakte externe bergruimte 17,2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Tuin rondom
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
CV ketel Atag
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Vloerverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Heeft airco Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere R 840
Perceeloppervlakte 376 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Van Raemdonckstraat 6 in Almere. Bekijk de woningvideo om een juiste indruk van de woning en/of omgeving te ontvangen.

De Van Raemdonkstraat 6, een schitterend juweel te midden van de wijk, biedt een ongekende ervaring. Bij het betreden van deze prachtige vrijstaande woning, gelegen op eigen terrein, zult u met opgetogenheid verwelkomd worden.

De Van Raemdonkstraat 6, beschikt over 4 keurige slaapkamers, met de mogelijkheid om een 5e slaapkamer te creëren op de tweede verdieping. De sublieme afwerking, een royale tuin, en een ruime vrijstaande garage met veelzijdige potentie - van werkruimte tot praktijkruimte, biedt een scala aan mogelijkheden. En laten we zeker niet het privilege van parkeren op eigen terrein vergeten, met ruimte voor maar liefst 3 auto's.

De Van Raemdonkstraat 6 is trots op zijn indrukwekkende woonoppervlakte van 182 m2, gehuld in een perceel van 376m2, gelegen in de betoverende "Stripheldenbuurt." Deze buurt is centraal gelegen in Almere Buiten, waardoor zowel het winkelcentrum als het station van Almere Buiten/Oostvaarders binnen handbereik zijn. Ervaar het beste van wonen in stijl en comfort!

Indeling

Indeling:
Een betoverende entree via een goed onderhouden voortuin met ruimte voor meerdere auto's op de oprit. Stap de ruime hal binnen, waar de meterkast en een toilet zich bevinden, evenals de keurig gestoffeerde trap naar de bovenverdieping. De woonkamer, bij de eerste stap binnen, spreekt boekdelen over verfijnde afwerking. Het plafond, de muren en vloeren zijn met uitmuntendheid gekozen en keurig onderhouden. De leefruimte is omringd door grote ramen die het interieur overspoelen met natuurlijk en aangenaam licht.

De royale keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een vrijstaande koelkast/vriezer, quooker, inductie kookplaat, inbouwkoelkast, combi-oven en vaatwasser, evenals voldoende opbergruimte. Een charmante ronde tafel past perfect in deze ruimte en brengt gezelligheid in het keukengedeelte.

De woonkamer is opgedeeld in twee gebieden. Aan de voorzijde van de woning vindt u een heerlijke zithoek die garant staat voor gezellige filmavonden. Aan de achterzijde bevindt zich een sfeervolle ruimte waar u kunt ontspannen met een goed boek of kunt genieten van het uitzicht op de achtertuin via de grote raampartijen.

Eerste verdieping:
Wat een overvloed aan ruimte! Hier vindt u drie slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamers variëren in afmeting, zijn royaal en voorzien van fraaie laminaatvloeren. De badkamer is smaakvol betegeld tot aan het plafond en biedt een ligbad, een aparte douche, een zwevend toilet en een wastafel met meubel. Een zwarte designradiator voegt de finishing touch toe aan deze ruimte. De gehele eerste verdieping is uitgerust met een keurige laminaat, nette wanden en een strak plafond.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping straalt sfeer uit en herbergt een enorme vierde slaapkamer met veel opbergruimte in de afgewerkte zijschotten. De overloop is ruim en de aparte wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger is gemakkelijk bereikbaar. Een dakkapel vergroot deze ruimte, zodat het creëren van een eventuele vijfde slaapkamer geen enkel probleem is. Ook hier treft u een sublieme afwerking in vloer, wand en kleur keuze.

Tuin:
De woning is omgeven door een verzorgde tuin met parkeermogelijkheid op eigen terrein. De tuin is voorzien van sierbestrating, beplanting, schuttingen en een buitenkraan. De vrijstaande garage biedt overdekte parkeerruimte en heeft tevens potentie voor een praktijk of kantoor met een eigen ingang. Voor elektrische rijders is er ook oplaadgemak beschikbaar.

Algemeen:
• Ruime woning op een toplocatie in Almere
• Rolluiken en zonwering op de eerste en tweede verdieping
• Vier royale slaapkamers met mogelijkheid tot een vijfde
• Fraaie badkamer met ligbad
• Professioneel schilderwerk zowel binnen als buiten
• Ruime oprit voor meerdere auto's
• Ruime vrijstaande garage met nieuw dakbedekking (2023)
• 20 zonnepanelen in eigendom
• Airconditioning op de begane grond, eerste verdieping slaapkamer en tweede verdieping slaapkamer

Disclaimer:
Hoewel met zorg samengesteld, kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. We staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de verstrekte gegevens.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken