STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-detail-1.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-detail-2.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-40.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-31.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-34.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-39.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-38.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-37.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-36.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Sprietzeil 32 Almere-22.jpg
Topper

Te koop: Sprietzeil 32, 1319 EC Almere

€ 545.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 206 m²
Woonoppervlakte 146 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars presenteert met trots deze parel in de gewilde Noorderplassen-West, Sprietzeil 32 middels een bieden-vanaf-prijs.

Deze schitterende boswoning, gelegen in de betoverende omgeving van "Noorderplassen," belichaamt de naam met zijn omringende natuurpracht.

Met voorzieningen zoals een buurtsupermarkt, gezondheidscentrum, scholen en kinderdagverblijven op loopafstand, biedt deze... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 2008
    Aangeboden sinds Woensdag 4 oktober 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00582
Vraagprijs € 545.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 4 oktober 2023
Laatste wijziging Maandag 23 oktober 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 206 m²
Woonoppervlakte 146 m²
Inhoud 547 m³
Oppervlakte externe bergruimte 7 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Noord west
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water Stadsverwarming
Verwarmingssysteem Houtkachel, Stadsverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafel
Heeft een rookkanaal Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere E 980
Perceeloppervlakte 206 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars presenteert met trots deze parel in de gewilde Noorderplassen-West, Sprietzeil 32 middels een bieden-vanaf-prijs.

Deze schitterende boswoning, gelegen in de betoverende omgeving van "Noorderplassen," belichaamt de naam met zijn omringende natuurpracht.

Met voorzieningen zoals een buurtsupermarkt, gezondheidscentrum, scholen en kinderdagverblijven op loopafstand, biedt deze buurt het ultieme gemak voor gezinnen. Maar dat is nog niet alles - Noorderplassen West is ook een paradijs voor recreatieliefhebbers, met de weelderige Pampushout bossen aan de ene kant en de serene wateren van de Noorderplassen aan de andere kant.

Voor pendelaars is er goed nieuws: binnen slechts 15 minuten met de bus bereik je het bruisende centraal station van Almere-Centrum. Als je de auto verkiest, ben je snel op de Hoge Ring, waardoor de A6 en A27 snel binnen handbereik zijn.

Maar wacht, er is meer! Aan de Grootzeil bevindt zich een charmant haventje, waar je kunt genieten van boottochten, ontspannen op de steiger, of waar de kinderen zich 's zomers kunnen uitleven in het verfrissende water.

Laat Sprietzeil 32 jouw toegangspoort zijn tot een leven vol natuurlijke pracht, moderne voorzieningen en eindeloze avonturen. Bekijk onze woningvideo om de magie zelf te ervaren!

Indeling

Op de begane grond betreed je deze woning via een ruime entree en kom je in een ruime hal met een moderne uitstraling. Hier vind je meteen het gastentoilet en de trap naar de bovenverdieping. De benedenverdieping straalt warmte uit dankzij de keurige combinatie van tegel- en houten lamelparket vloer die de gehele ruimte omarmt.

De keuken, gelegen aan de voorzijde, is een plek waar koken een ware belevenis wordt. Met zijn lichte fronten, donkere werkblad en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een geïntegreerde afzuigkap, inductiekookplaat, magnetron, oven vaatwasser en een losse ruime koelkast/vriezer, is het de droom van iedere chef-kok. Dankzij de slimme opstelling, van de keuken, blijf je verbonden met het buitenleven door de grote raampartijen aan de voorkant van de woning. Hier komt het zonlicht heerlijk binnen.

De woonkamer, ruim en gezellig, strekt zich uit over de volle breedte van het huis en biedt een panoramisch uitzicht op de achtertuin dankzij de glazen schuifpui. Een handige trap/bergkast in de woonkamer geeft je de mogelijkheid om boodschappen en huishoudelijke apparatuur netjes op te bergen. Een sfeervolle open haard met liftdeur zorgt voor een extra dementie in de woonkamer.

De achtertuin, grenzend aan een groenstrook met bomen, is prachtig aangelegd met tegels en groen. Hier geniet je in alle rust van de perfecte ligging, ideaal om te ontspannen. De tuin ligt op het noord-westen en is ook via een achterom bereikbaar. Een vrijstaande houten berging maakt deze buitenruimte compleet.

Op de eerste verdieping leidt een ruime overloop je naar twee riante slaapkamers (voorheen 3), waarvan één aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de voorzijde strekt zich uit over de gehele breedte van de woning en biedt een prettig uitzicht op de straat. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is dankzij een dakkapel ruim van formaat geworden en tevens over de gehele breedte van de woning gesitueerd. Alle slaapkamers zijn smaakvol afgewerkt met een mooie laminaatvloer, die vanuit de hal is doorgetrokken in alle ruimtes.

De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een zwevend toilet, een radiator, een wastafel, een douche en een heerlijk ligbad. De lichte kleurstelling zorgt voor een serene en ruimtelijke sfeer, ideaal voor ontspanning.

Op de tweede verdieping vind je de derde slaapkamer, een wasruimte en extra bergruimte. De slaapkamer heeft een interessante afmeting en wordt verlicht door twee dakramen, waardoor er voldoende daglicht binnenvalt.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze woning op de tweede verdieping ook de mogelijkheid om een ruime vliering te creëren, perfect voor het opbergen van seizoensgebonden spullen.

Bijzonderheden:

- Een royale tuin grenzend aan een mooie bosstrook.
- Deze woning is tot in de puntjes afgewerkt en uitstekend onderhouden.
- Gelegen in een mooie buurt met veel groen en water.
- De grote keuken is voorzien van alle moderne gemakken.
- Sfeervolle open haard met liftdeur

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken