STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-34.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-2.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-1.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Ocelotstraat 7 Almere-drone-2.jpg
Verkocht

Verkocht: Ocelotstraat 7, 1338 CE Almere

€ 425.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 205 m²
Woonoppervlakte 121 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan: Ocelotstraat 7 middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van deze woning te krijgen.

Deze keurige twee onder één kap woning is gelegen in het prachtige Faunabuurt. De woning beschikt over een ruime woonkamer, drie riante slaapkamers, waarbij een vierde mogelijk is en een keurige achtertuin. Erg prettig is dat er naast parkeren op... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
    Bouwperiode 1995
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 27 oktober 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00609
Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 27 oktober 2023
Laatste wijziging Vrijdag 29 december 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1995
Dakbedekking Bitumen, Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Grotendeels dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 205 m²
Woonoppervlakte 121 m²
Inhoud 466 m³
Oppervlakte externe bergruimte 10 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 14 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuidoost
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2010
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere N 4496
Perceeloppervlakte 205 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Ocelotstraat 7 middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van deze woning te krijgen.

Deze keurige twee onder één kap woning is gelegen in het prachtige Faunabuurt. De woning beschikt over een ruime woonkamer, drie riante slaapkamers, waarbij een vierde mogelijk is en een keurige achtertuin. Erg prettig is dat er naast parkeren op eigen terrein, voldoende parkeervoorzieningen zijn in de nabije omgeving.

De Faunabuurt is een perfecte locatie met uitstekende bereikbaarheid en handige voorzieningen binnen handbereik. Gelegen op slechts een steenworp afstand van de supermarkt en diverse essentiële faciliteiten die slechts enkele fietsminuten verwijderd zijn. Hierbij kun je denken aan basisscholen, speeltuintjes , een gezondheidscentrum, en niet te vergeten het centrum van Almere Buiten, met het nabijgelegen NS-treinstation voor moeiteloze reismogelijkheden

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, toilet, toegang tot de garage, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de woonkamer. De ruime inpandige garage is niet zomaar een garage; deze is verlaagd, verwarmd en geïsoleerd, waardoor het de perfecte ruimte kan zijn voor een inspirerende werkkamer of atelier, de mogelijkheden zijn eindeloos! De gehele begane grond is voorzien van een keurige tegelvloer met gedeelte vloerverwarming (bij-verwarming).

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt door de grote raampartijen over een prettige lichtinval en fijne uitkijk over de straat. De keuken die aan de achterzijde van de woning is gesitueerd, is opgesteld in een praktische hoekopstelling. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een vriezer, een oven, 4-pits keramische kookplaat en een vaatwasser. Erg prettig, is dat je vanuit de keuken toegang krijgt tot de bijkeuken.

Eerste verdieping:
Middels de ruime overloop krijgt u toegang tot de badkamer en de eerste twee slaapkamers. Van de slaapkamers is er één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning gelegen. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over een ruime inloopkast die u het ultieme ruimtelijke gevoel biedt. Mocht u toch liever een derde slaapkamer wensen, dan biedt de inloopkast voldoende ruimte om deze te creëren.

De badkamer is uitgerust in een nette tegelafwerking tot aan het plafond en beschikt over een dubbele wastafel met wastafelmeubel, een heerlijk ligbad met douche en een zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop welke in verbinding staat met de derde slaapkamer en de wasruimte. De wasruimte is ideaal en voorzien van een aansluiting voor de wasmachine, droger en mogelijkheid voor extra opbergruimte. De derde slaapkamer is in de lengte van het huis opgezet. Ideale ruimte en voorzien van voldoende daglicht middels het grote dakraam.

Tuin:
Erg fijn, deze woning beschikt over een riante voortuin met eigen oprit. De ruime achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is bereikbaar via de deur vanuit de bijkeuken. De achtertuin beschikt over een ruime kunststoffen overkapping en een grote schuur waar je eventueel je fietsen kan opbergen of kan gebruiken als extra opbergruimte. De achtertuin is keurig bestraat wat prachtig staat bij al het groen in de tuin.

Bijzonderheden:
- Keurig afgewerkte woning
- 3 riante slaapkamers (4e mogelijk)
- 5 zonnepanelen (huur, met mogelijkheid tot koop)
- Eigen garage, voor meerdere doeleinde te gebruiken. Op dit moment een keurige werkruimte (verwarmd)
- Eigen oprit!

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken