STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-47.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-43.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-31.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-34.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-35.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-36.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-37.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-38.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-39.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-40.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-41.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-42.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Leo Gestelstraat 97 Almere-8.jpg
Verkocht

Verkocht: Leo Gestelstraat 97, 1328 DC Almere

€ 525.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Perceeloppervlakte 253 m²
Woonoppervlakte 180 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan: Leo Gestelstraat 97 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

Deze keurige hoekwoning is gelegen in de populaire wijk Tussen de Vaarten (midden) van Almere Stad. De woning heeft een riante living, vier ruime slaapkamers, Noord-Oosten gelegen achtertuin, een riante hoekkeuken en een... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
    Bouwperiode 2000
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 10 november 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00618
Vraagprijs € 525.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 10 november 2023
Laatste wijziging Zaterdag 6 januari 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Tentdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 253 m²
Woonoppervlakte 180 m²
Inhoud 622 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 11 m²
Oppervlakte externe bergruimte 8,2 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 9,9 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Noord-oost
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Zijtuin
Tuin 2 - Oriëntering Zuidoost
Tuin 3 - Type Voortuin
Tuin 3 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water Stadsverwarming
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere P 4365
Perceeloppervlakte 253 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Leo Gestelstraat 97 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

Deze keurige hoekwoning is gelegen in de populaire wijk Tussen de Vaarten (midden) van Almere Stad. De woning heeft een riante living, vier ruime slaapkamers, Noord-Oosten gelegen achtertuin, een riante hoekkeuken en een complete badkamer. Heeft u dromen om een praktijk aan huis te hebben? Dan zou dit wel eens de perfecte woning voor u kunnen zijn!

De ligging van de woning kent een rustige en centrale ligging. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder basisscholen, supermarkten, sportscholen en het gezondheidscentrum. Met enkele minuten fietsen staat u midden in het bruisende winkelcentrum van Almere Stad. Daarnaast bent u binnen enkele ogenblikken op de A6 en A27 richting Amsterdam, Lelystad en Utrecht. Het NS-station van Almere Parkwijk ligt op loopafstand van de woning.

Indeling

Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de entree van de woning. Binnenkomst in de hal met toegang tot meterkast, toilet, trapopgang en de tuingerichte eetkamer. De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een magnetron, een oven met een 4-pits inductie kookplaat, een vaatwasser, een koelkast en een vriezer.

De eetkamer is van een erg prettig formaat om een grote eettafel kwijt te kunnen, een gezellig familiediner houden kan hier dan ook perfect! Grenzend aan de eetkamer treft u de enorm ruime woonkamer. Doordat de woonkamer zo groot is én een deur naar het pad aan de zijkant van de woning heeft, zou je de woonkamer perfect kunnen opsplitsen tot werkruimte aan huis. En zeker niet onbelangrijk, de 9 zonnepanelen, in eigendom, die op dit dak gelegen zijn!

Eerste verdieping:
Riante overloop met toegang tot de eerste 3 slaapkamers en de ruime badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De andere 2 slaapkamers zijn gelegen over de gehele achterzijde van de woning. De slaapkamers zijn stuk voor stuk van riant formaat en beschikken ieder voor zich over veel daglicht.

De badkamer is door middel van een nette tegel tot aan het plafond afgewerkt, en beschikt over een ruime inloop douche, wastafel met meubel en een zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop welke in verbinding staat met de vierde slaapkamer, het balkon en de wasruimte. De overloop is ideaal en voorzien van een droger- en wasmachineaansluiting en biedt de mogelijkheid voor extra opbergruimte. De vierde slaapkamer is in de lengte van het huis opgezet en geeft u toegang tot het ruime dakterras. Ideale ruimte en voorzien van voldoende daglicht middels de grote raampartijen. Door het dakkapel dat over de gehele breedte van de woning is geplaatst, kom je aan ruimte geen te kort!

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noord-oosten en fraai aangelegd met begroeiing en sierbestrating. De tuin is te bereiken middels een achterom en beschikt over een ruime houten berging. Naast de achtertuin kan je ook heerlijk in de zij- of voortuin genieten van het zonnetje. De voortuin is gelegen op het zuid-westen net als het dakterras op de tweede verdieping. Mocht dat nog niet genoeg zijn, aan de voortuin grenst ook een mooie zij-tuin met schutting. Kortom, een perfecte woning om van het buitenleven te genieten!

Bijzonderheden:
- Ruime hoekwoning
- 9 zonnepanelen in eigendom
- Netjes afgewerkt woonhuis
- Centraal gelegen nabij uitvalswegen
- Mogelijkheid tot werkruimte aan huis
- 4 riante slaapkamers
- Energielabel A

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken