STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-1.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-2.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-31.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Ketenstraat 24 Almere-34.jpg
Verkocht

Verkocht: Ketenstraat 24, 1316 NC Almere

€ 375.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 137 m²
Woonoppervlakte 106 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan: Ketenstraat 24 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

In de groene Waterwijk van Almere Stad staat deze ruime woning met een heerlijke tuin, 3 volwaardige slaapkamers en een perfecte ligging. De woning bevindt zich op zeer korte afstand van het recreatiegebied “Leeghwaterplas”,... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1987
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Dinsdag 14 november 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00616
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 14 november 2023
Laatste wijziging Zaterdag 30 december 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1987
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Tentdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 137 m²
Woonoppervlakte 106 m²
Inhoud 361 m³
Oppervlakte externe bergruimte 15,2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water Stadsverwarming
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere O 4934
Perceeloppervlakte 137 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Ketenstraat 24 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

In de groene Waterwijk van Almere Stad staat deze ruime woning met een heerlijke tuin, 3 volwaardige slaapkamers en een perfecte ligging. De woning bevindt zich op zeer korte afstand van het recreatiegebied “Leeghwaterplas”, de supermarkt, basisscholen, speeltuintjes en bushalte.

Het Stadscentrum Almere stad en Centraal Station liggen op fietsafstand en zijn met de bus in 5 minuten te bereiken. Ook ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Lelystad (A1, A6 en A27).

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang en toegang naar de tuin gerichte woonkamer. De grote raampartijen aan de achterzijde van de woning zorgen direct voor veel lichtinval en betrekt de zonnige achtertuin met binnen. De keuken is gelegen aan de voorkant van de woning.

De keuken is in een praktische hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits kookplaat en een grote oven. De hele woonkamer en keuken zijn voorzien van een keurige laminaatvloer.

Eerste verdieping:
Boven kom je op een ruime overloop met toegang tot twee royale slaapkamers (met de mogelijkheid tot drie) en een keurige badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning was oorspronkelijk opgedeeld in twee aparte kamers, wat resulteert in een enorm ruime slaapkamer met inloopkast, die je desgewenst weer kunt splitsen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een ruime slaapkamer, waardoor het aan ruimte geen gebrek is.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Hij is keurig betegeld en is voorzien van een heerlijk ligbad met douche, wastafel met wasmeubel en een toilet.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime (voor)zolder, waar je ook ruimte hebt voor een wasmachine en droger. Hierna stap je door naar de zolderkamer, dan tref je daar een prachtige vierde slaapkamer met een fraaie dakkapel en een uitzicht op de achtertuin.

Tuin:
De tuin is gelegen op het zuid-westen en is voorzien van houten berging en een achterom. De overkapping die aan de berging is geplaatst, kan perfect dienen als extra opbergruimte of een gezellige overkapping voor een loungeset. De achtertuin is net als de voortuin onderhoudsvriendelijk door de volledige bestrating.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- Keurige onderhouden
- 3 riante slaapkamers (4e mogelijk)
- Tuin gelegen op het zuid westen
- Kindvriendelijke buurt met speelplaats in de buurt
- Nabij diverse openbare voorzieningen

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken