STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-43.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-35.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-39.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-40.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-2.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-1.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-44.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-45.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-34.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Hofmark 67 Almere-42.jpg
Onder bod Topper

Onder bod: Hofmark 67, 1355 HE Almere

€ 449.500,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 165 m²
Woonoppervlakte 145 m²
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars presenteert met trots deze unieke kans: Ontdek Hofmark 67 in Almere, gepresenteerd met een uitdagende bieden-vanaf-prijs. Laat je verrassen door de woningvideo die een perfecte inkijk geeft in zowel het karakter van het huis als de betoverende omgeving.

Bent u op zoek naar een weids en eigentijds onderkomen in een gezinsvriendelijke buurt? Dan verdient deze parel aan Hofmark... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1978
    Status Onder bod
    Aangeboden sinds Dinsdag 14 november 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00611
Vraagprijs € 449.500,- k.k.
Status Onder bod
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 14 november 2023
Laatste wijziging Dinsdag 5 december 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1978
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Schilddak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Driedubbel glas, HR-glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 165 m²
Woonoppervlakte 145 m²
Inhoud 463 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 16 m²
Oppervlakte externe bergruimte 25 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2015
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Airconditioning, Centrale verwarming, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Heeft airco Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere G 3703
Perceeloppervlakte 165 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars presenteert met trots deze unieke kans: Ontdek Hofmark 67 in Almere, gepresenteerd met een uitdagende bieden-vanaf-prijs. Laat je verrassen door de woningvideo die een perfecte inkijk geeft in zowel het karakter van het huis als de betoverende omgeving.

Bent u op zoek naar een weids en eigentijds onderkomen in een gezinsvriendelijke buurt? Dan verdient deze parel aan Hofmark 67 in Almere absoluut uw aandacht. De woning herbergt vijf royale slaapkamers, een zonovergoten achtertuin op het zuidwesten, een verzorgde keuken en een uiterst smaakvolle afwerking. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met triple glas én er liggen ook nog 12 zonnepanelen op het dak, erg prettig voor de maandelijkse lasten.

In de Marken van Almere-Haven liggen alle gemakken binnen handbereik. Van supermarkten, basisscholen en een middelbare school tot indoor en outdoor sportfaciliteiten. Bovendien biedt Haven een sfeervol centrum met een overvloed aan restaurants en diverse winkels. De ligging van de woning is bijzonder gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar de A6/A27.

Indeling

Begane grond:
Betreed de woning via de entree met hal, toilet, meterkast en toegang tot de charmant afgewerkte woonkamer. De volledige begane grond is voorzien van een keurige laminaatvloer. Dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, baden de woonkamer en keuken in een weldadige hoeveelheid natuurlijk licht. De woonkamer is verder uitgerust met kunststof kozijnen en een airconditioning. Handig om te weten, is dat er achter de kachel in de woonkamer een decentrale wtw unit is geplaatst. Hiermee wordt schone lucht voorverwarmd en wordt er “warmte teruggewonnen”. Dit maakt het een energiezuinig proces.

De keuken, gesitueerd aan de zijkant van de woning, is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, grote koelkast, grote vriezer en een oven. De praktische opstelling van de keuken wordt geaccentueerd door een grote kunststof schuifpui die leidt naar de ruime voortuin.

Eerste verdieping:
Via de overloop krijgt u toegang tot de eigentijdse badkamer en vier slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, wat zorgt voor een aangenaam klimaat het hele jaar door. De gehele eerste verdieping is voorzien van kunststof kozijnen. De overloop evenals die slaapkamers zijn voorzien van een keurige vloerbedekking (2023) en één slaapkamer van een keurige laminaat vloer.

De stijlvolle badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, zwevend toilet en een fraaie wastafel met meubel.

Tweede verdieping:
De ruime tweede verdieping biedt handige aansluitingen voor uw wasmachine, droger en cv-ketel. Hier kunt u tevens eenvoudig een vijfde grote slaapkamer creëren. Met airco, overvloedige bergruimte op zolder en een keurige afwerking is deze verdieping een comfortabele en praktische aanvulling op de woning. Het dakkapel geeft de ruimte de finishing touch!

Tuin:
Het buitenleven komt volledig tot zijn recht in deze woning. De riante voortuin biedt een rustige plek om de dag te beginnen met de ochtendzon, terwijl de achtertuin perfect is voor gezellige barbecues en het aanschouwen van de zonsondergang. Beide tuinen zijn in 2021 volledig opgehoogd. De achtertuin beschikt ook over een berging met een afgesloten vliering voor extra opslagruimte. Via de poort verlaat u de achtertuin en betreedt u een gezellig hofje waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Bijzonderheden:
- Energielabel A
- 4 riante slaapkamers, 5 mogelijk
- 12 zonnepanelen (eigendom)
- Dakkapel op de eerste verdieping (augustus 2022)
- Schilderwerk binnen & buiten (2023)
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen (2022)

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken