STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-35.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-1.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-31.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-36.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-37.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-38.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-39.jpg STAAT makelaars - Herculesstraat 10 Almere-41.jpg
Verkocht

Verkocht: Herculesstraat 10, 1363 VR Almere

€ 495.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 108 m²
Woonoppervlakte 117 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan: Herculesstraat 10 middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van deze enorm leuke woning en omgeving te ontvangen.

Een pareltje in de buurt! De Herculesstraat 10 is een tot in de puntjes afgewerkte woning die beschikt over een fijne woonkeuken, 4 volwaardige slaapkamers, een keurige badkamer en een tuin gelegen op het zuidwesten.... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 2010
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Vrijdag 16 juni 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00315
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 16 juni 2023
Laatste wijziging Zaterdag 18 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2010
Isolatievormen HR-glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 108 m²
Woonoppervlakte 117 m²
Inhoud 422 m³
Oppervlakte externe bergruimte 4 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 12 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water Stadsverwarming
Verwarmingssysteem Stadsverwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen Kookeiland
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere W 387
Perceeloppervlakte 108 m²
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Herculesstraat 10 middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van deze enorm leuke woning en omgeving te ontvangen.

Een pareltje in de buurt! De Herculesstraat 10 is een tot in de puntjes afgewerkte woning die beschikt over een fijne woonkeuken, 4 volwaardige slaapkamers, een keurige badkamer en een tuin gelegen op het zuidwesten.

De omgeving is perfect en met een ligging naast Amsterdam. Ideaal indien u de hoofdstad wilt betreden. De bereikbaarheid van supermarkten, basisscholen, het OV en andere voorzieningen zijn lopend of met de fiets uitstekend te doen.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet en toegang tot de heerlijke lichte woonkamer en keuken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een lichte PVC visgraat vloer. Door het plafond van maar liefst 2.88m hoog, krijg je een extra ruimtelijk gevoel.

De woonkeuken die zich aan de voorzijde van de woning bevindt, is voorzien van alle comfort en luxe. De keuken is volledig voorzien van inbouwapparatuur waaronder een combi oven, een oven, een vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, koelkast en vriezer. Door het grote kookeiland en de open indeling, vormt de keuken en woonkamer een prettige eenheid. De woonkamer grenst aan de tuinzijde en beschikt door de grote raampartijen over veel lichtinval.

Eerste verdieping:
Middels de trap die zich in de woonkamer bevindt, krijgt u toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Vanaf hier kunt u de badkamer en de eerste twee slaapkamers bereiken. Beide slaapkamers beschikken over een prettig formaat.

De badkamer is in een sfeervolle beton ciré stijl afgewerkt. Dit betekend dat je geen naatjes en kiertjes hebt in de wanden en vloer, wat een mooi geheel vormt. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel met meubel en een zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Middels de overloop krijgt u toegang toe de wasruimte, de derde en de vierde slaapkamer en het dakterras. Het dakterras geeft een heerlijke uitkijk over de speeltuin die zich achter de woning bevindt.

Tuin:
Vanuit de woonkamer krijgt u middels de naar buiten draaiende deuren toegang tot de keurige achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten wat betekend dat je heerlijk tot in de latere uurtjes kan genieten van het zonnetje. Achterin de tuin bevindt zich een berging en toegang tot het plantsoen met speeltuin.

Bijzonderheden:
- Tot in de puntjes afgewerkte woning
- 4 ruime slaapkamers
- 9 zonnepanelen (eigendom)
- Energielabel A
- Fijne ligging in Almere Poort

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken