STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-37.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-15.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-12.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-43.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-2.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-3.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-18.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-16.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-17.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-4.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-19.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-5.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-8.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-13.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-11.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-9.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-10.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-14.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-31.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-28.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-29.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-30.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-32.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-33.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-34.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-1.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-7.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-22.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-20.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-21.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-24.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-35.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-23.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-detail-3.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-42.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-40.jpg STAAT makelaars - François Valentijnstraat 39 Almere-41.jpg
Verkocht

Verkocht: François Valentijnstraat 39, 1335 RA Almere

€ 425.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Perceeloppervlakte 239 m²
Woonoppervlakte 109,8 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan François Valentijnstraat 39 middels een keurige € 425.000,- bieden-vanaf-prijs wat de aantrekkingskracht van deze woning nog verder onderstreept. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

Deze ruime woning biedt 110 m² aan comfortabel leefruimte en is omgeven door een royale kavel van 239 m². Voorzien van 27 zonnepanelen (e... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
    Bouwperiode 2000
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Donderdag 12 oktober 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00606
Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 12 oktober 2023
Laatste wijziging Donderdag 14 december 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2000
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 239 m²
Woonoppervlakte 109,8 m²
Inhoud 373 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A+++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming, Warmtepomp
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Toilet, Wasmachineaansluiting, Wastafel, Wastafelmeubel
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere B 3609
Perceeloppervlakte 239 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan François Valentijnstraat 39 middels een keurige € 425.000,- bieden-vanaf-prijs wat de aantrekkingskracht van deze woning nog verder onderstreept. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de woning en omgeving te ontvangen.

Deze ruime woning biedt 110 m² aan comfortabel leefruimte en is omgeven door een royale kavel van 239 m². Voorzien van 27 zonnepanelen (eigendom), warmtepomp (eigendom), nieuwe keuken, nieuwe vloer met vloerverwarming en keurige badkamer. Met bouwjaar 2000 en een energielabel A+++, is deze woning niet alleen eigentijds, maar ook duurzaam.

De locatie is ideaal voor wie op zoek is naar bereikbaarheid en gemak. Met een treinstation op loopafstand en de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 4 minuten rijden, geniet je hier van een perfecte verbinding met de rest van de stad en daarbuiten.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in deze bijzondere woning in Almere. Neem vandaag nog contact op met Staat Makelaars om een bezichtiging te plannen en je droomhuis te ontdekken!

Indeling

Begane grond:
Stap binnen in deze prachtige woning via een elegante entree met een hal die je direct verwelkomt met een modern tintje. Hier vind je niet alleen de meterkast, onlangs aangepast van 1 naar 3 fasen, maar ook een nette afgewerkte trap naar boven, en een keurig toilet. De woonkamer is een sfeervolle oase met een zee van natuurlijk licht dat door de talrijke ramen stroomt, en dit geeft je gelijk een gevoel van ruimte en vrijheid.

De begane grond straalt met zijn prachtige pvc-vloer, inclusief heerlijke vloerverwarming aangelegd in 2022. Deze warme basis vormt het perfecte canvas voor jouw persoonlijke inrichting.

Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de keuken, slim opgesteld in een praktische U-vorm. In 2022 is deze keuken volledig vernieuwd en voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, 4-pits inductie kookplaat, koelkast en vriezer. De overvloedige opbergruimte en kasten maken het plaatje compleet.

Eerste verdieping:
Boven kom je op een ruime overloop met toegang tot twee royale slaapkamers (met de mogelijkheid tot drie) en een moderne badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning was oorspronkelijk opgedeeld in twee aparte kamers, wat resulteert in een enorm ruime slaapkamer die je desgewenst weer kunt splitsen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich nog een ruime slaapkamer, waardoor het aan ruimte geen gebrek is.

De badkamer is een toonbeeld van elegantie, met een toilet, dubbele wastafel met een stijlvol meubel en een heerlijke inloopdouche. Ook is de badkamer voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Het aanwezige raam laat het daglicht op een prettige manier binnenstromen. Bovendien is de badkamer in 2019 volledig vernieuwd, waardoor er weinig meer aan hoeft te gebeuren dan enkel genieten!

Tweede verdieping:
Mocht je de trap naar boven pakken dan kom je uit op een mooie ruime zolder waar eventueel de mogelijkheid ligt voor nog een slaapkamer. Ook kunt u deze ruimte gebruiken als extra opbergruimte mocht u al genoeg slaapkamers hebben. De eventuele aansluiting voor wasmachine is al aangelegd en dus makkelijk vanuit de badkamer te verplaatsen.

Tuin:
De zonnige achtertuin, gesitueerd op het zuidwesten, is een waar paradijs voor buitenliefhebbers. Prachtig aangelegd met fraaie tegels en voorzien van een schitterende elektrische veranda/zonnedek, biedt deze tuin de perfecte ruimte om te ontspannen en te genieten van de zon. Daarnaast staat er een ruime berging dat veelzijdig inzetbaar is, bijvoorbeeld als opslagruimte voor een boot, motor of ander materieel.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een warmtepomp uit 2022 met een gescheiden systeem van boiler en verwarming, wat zorgt voor energie-efficiëntie.
- Energielabel A+++
- Maar liefst 27 zonnepanelen zijn aanwezig die zorgen voor voldoende opbrengst om te genieten van een 0 op de meter.
- In 2022 is er een nieuwe kunststof voordeur geplaatst, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling van de woning.
- Het hele huis heeft vloerverwarming die in 2022 is aangelegd, samen met een nieuwe pvc-vloer.
- Deze hoekwoning is extra ruim en biedt veel privacy rondom de woning.
- De achterpui is van kunststof en dateert uit 2019, inclusief horren.
- Zonnescreens zijn in 2019 rondom het huis geïnstalleerd en geeft een extra warmte en isolatie aan de woning/kamers
- De achtertuin is in 2019 voorzien van een waterdicht zonnescherm (elektrisch bedienbaar), wat zorgt voor langere gezellige avondjes buiten.
- De meterkast is aangepast van 1 naar 3 fasen, wat zorgt voor extra stroomcapaciteit.
- In 2019 is er een laadpunt aangelegd voor elektrische voertuigen, waardoor je milieubewust kunt opladen.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken