STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-38.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-41.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-detail-2.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-31.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-detail-3.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-detail-1.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-37.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-35.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-36.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-39.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-2.jpg STAAT makelaars - Ennemaborgstraat 9 Almere-1.jpg
Topper

Te koop: Ennemaborgstraat 9, 1333 VJ Almere

€ 375.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 138 m²
Woonoppervlakte 109 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan: Ennemaborgstraat 9 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van deze woning te krijgen.

Sfeervol wonen in een prachtige eengezinswoning ! In de populaire buurt, Landgoederenbuurt in Almere-buiten vind je deze zeer goed onderhouden woning. De woning is voorzien van riante tuingerichte woonkamer, 4 volwaardige slaapkamers... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1991
    Aangeboden sinds Donderdag 7 december 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00627
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 7 december 2023
Laatste wijziging Donderdag 14 december 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1991
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 138 m²
Woonoppervlakte 109 m²
Inhoud 377 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere N 2164
Perceeloppervlakte 138 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Ennemaborgstraat 9 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van deze woning te krijgen.

Sfeervol wonen in een prachtige eengezinswoning ! In de populaire buurt, Landgoederenbuurt in Almere-buiten vind je deze zeer goed onderhouden woning. De woning is voorzien van riante tuingerichte woonkamer, 4 volwaardige slaapkamers en een heerlijk zonnige achtertuin.

De Landgoederenbuurt is een perfecte locatie met uitstekende bereikbaarheid en handige voorzieningen binnen handbereik. Gelegen op slechts een steenworp afstand van de supermarkt en diverse essentiële faciliteiten die slechts enkele fietsminuten verwijderd zijn. Hierbij kun je denken aan basisscholen, speeltuintjes , een gezondheidscentrum, en niet te vergeten het centrum van Almere Buiten, met het nabijgelegen NS-treinstation voor moeiteloze reismogelijkheden.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet, trapopgang en toegang naar de tuin gerichte woonkamer. De grote raampartijen aan de achterzijde van de woning zorgen direct voor veel lichtinval en betrekt de zonnige achtertuin met binnen. De hele keuken en woonkamer zijn voorzien van een keurige plavuizenvloer.

De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is in een praktische hoekopstelling geplaatst. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een oven, een magnetron, een 5-pits gas fornuis, een koelkast, een vriezer en voldoende berg- en kastruimte.

Eerste verdieping:
Boven kom je op een ruime overloop met toegang tot drie royale slaapkamers en een nette badkamer. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze is keurig betegeld en is voorzien van een heerlijke douche, wastafel met wasmeubel en een zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Ruime overloop welke in verbinding staat met de vierde slaapkamer en de wasruimte. De wasruimte is ideaal en voorzien van een aansluiting voor de wasmachine, droger en mogelijkheid voor extra opbergruimte. De derde slaapkamer is in de lengte van het huis opgezet. Ideale ruimte en voorzien van voldoende daglicht middels het grote dakraam.

Tuin:
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid-westen en is voorzien van houten berging en een achterom. De voortuin is net als de achtertuin is onderhoudsvriendelijk door de volledige bestrating.

Bijzonderheden:
- Keurige tussenwoning
- Energielabel A
- 4 volwaardige slaapkamers
- Perfecte ligging
- Tuin gelegen op het zuid-westen

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken