STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-35.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-38.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-29.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-2.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-1.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-11.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-17.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-14.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-15.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-12.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-16.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-24.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-3.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-4.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-8.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-5.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-9.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-10.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-41.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-42.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-40.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-39.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-26.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-32.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-36.jpg STAAT makelaars -Dick Bosstraat 39 Almere-28.jpg
Verkocht

Verkocht: Dick Bosstraat 39, 1336 CX Almere

€ 250.000,- k.k.
Type object Appartement, galerijflat
Woonoppervlakte 59 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Ontdek jouw droomappartement bij Staat Makelaars! Dick Bosstraat 39 middels een bieden-vanaf-prijs! Mis deze kans niet! Bekijk de woningvideo voor een exclusieve indruk en neem contact op met Staat Makelaars voor meer informatie.

Stap binnen in dit prachtige appartement en laat je verrassen. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, een moderne... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, galerijflat
    Bouwperiode 2006
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Donderdag 21 september 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00565
Vraagprijs € 250.000,- k.k.
Servicekosten € 90,59
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 21 september 2023
Laatste wijziging Woensdag 8 november 2023
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2006
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Tentdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen HR-glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 59 m²
Inhoud 244 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2019
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche, Wasmachineaansluiting, Wastafel, Wastafelmeubel
Heeft kabel-tv Ja
Heeft een frans balkon Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Almere R
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Ontdek jouw droomappartement bij Staat Makelaars! Dick Bosstraat 39 middels een bieden-vanaf-prijs! Mis deze kans niet! Bekijk de woningvideo voor een exclusieve indruk en neem contact op met Staat Makelaars voor meer informatie.

Stap binnen in dit prachtige appartement en laat je verrassen. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, een moderne keuken, een stijlvolle slaapkamer met een en-suite badkamer, Maar wat deze woning echt bijzonder maakt, zijn de adembenemende hoge plafonds van 4,30 meter, waardoor je een gevoel van ongekende ruimte ervaart.

De woning is gelegen in de jonge woonwijk van Almere Buiten; De Stripheldenbuurt. Deze populaire en kindvriendelijke woonwijk is voorzien van openbaar groen, stadsgrachten en diverse waterpartijen. De wijk is voorzien van diverse speelvoorzieningen op loopafstand, fiets- en wandelpaden, scholen, een supermarkt en een busbaan. Op fietsafstand van het centrum van Almere Buiten, een NS station Oostvaarders, voortgezet onderwijs, gezondheidscentrum en natuurgebied de Oostvaardersplassen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A6 met uitvalswegen naar de A27 en A1.

Indeling

U bereikt het appartement op de derde verdieping middels de gemeenschappelijke ingang met een bellentableau en trapopgang. De hal leidt je naar de slaapkamer, de riante woonkamer en het toilet.

De woonkamer is lekker ruim en dankzij de grote ramen valt er veel natuurlijk licht naar binnen. Extra fijn is dat het hoge plafond je een extra ruimtelijk gevoel geeft. Doorlopend treft u de keuken die in een praktische hoekopstelling is geplaatst. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een 4-pits gaskookplaat.

Het appartement heeft een ruime slaapkamer met een ensuite badkamer voor ultiem comfort. Er is slim gebruik gemaakt van de ruimte, zo is er een handige vliering in de slaapkamer gebouwd, perfect voor optimale opslagruimte! De badkamer is tot aan het plafond keurig betegeld en beschikt over een royale douche, een wastafel met meubel en de nodige aansluitingen voor uw wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
- Keurig afgewerkt appartement
- Ruime slaapkamer met vliering
- Mogelijkheid om tweede slaapkamer te creëren
- Energielabel A
- Gezamenlijke berging
- Dichtbij belangrijke voorzieningen zoals het NS-station, supermarkt en drogisterij
- VvE €90,59 p/mnd

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken