STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-45.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-44.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-43.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-2.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-1.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-34.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-36.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-41.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-37.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-39.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-38.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-40.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-42.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-47.jpg STAAT makelaars - Citroenstraat 3 Almere-48.jpg
Verkocht

Verkocht: Citroenstraat 3, 1326 GE Almere

€ 1.150.000,- k.k.
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 707 m²
Woonoppervlakte 270 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars presenteert met trots: De betoverende Citroenstraat 3 in Almere - een hedendaagse parel met ongekende mogelijkheden. Laat u meevoeren in de magie van Citroenstraat 3 in Almere, waar comfort, ruimte en stijl samenkomen voor een ongeëvenaarde woongelegenheid.

Ontdek de ruimte en luxe van Citroenstraat 3, met een royale woonoppervlakte van maar liefst 270m2, omgeven door een wee... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
    Bouwperiode 1998
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Maandag 18 september 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00597
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 18 september 2023
Laatste wijziging Dinsdag 28 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1998
Isolatievormen HR-glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 707 m²
Woonoppervlakte 270 m²
Inhoud 977 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 24 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 29 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 7 (waarvan 6 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Tuin rondom
Oriëntering Noord west
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Warm water Stadsverwarming, Zonnecollectoren
Verwarmingssysteem Stadsverwarming, Zonnecollectoren
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Dubbele wastafel, Inloopdouche, Ligbad, Toilet, Wastafelmeubel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Inloopdouche, Toilet, Wastafel, Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Heeft een balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Almere U 2482
Perceeloppervlakte 707 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars presenteert met trots: De betoverende Citroenstraat 3 in Almere - een hedendaagse parel met ongekende mogelijkheden. Laat u meevoeren in de magie van Citroenstraat 3 in Almere, waar comfort, ruimte en stijl samenkomen voor een ongeëvenaarde woongelegenheid.

Ontdek de ruimte en luxe van Citroenstraat 3, met een royale woonoppervlakte van maar liefst 270m2, omgeven door een weelderig perceel van 707m2. Deze woning beschikt over 6 ruime slaapkamers, twee moderne badkamers, een uitnodigende woonkeuken met bijkeuken en nog veel meer. In 2022 is de gehele woning met zorg voorzien van prachtig stucwerk, en de tuin is eveneens in 2020 liefdevol gerenoveerd.

Gelegen in de sfeervolle wijk Parkwijk in het bruisende Almere Stad, biedt deze locatie voorzieningen als scholen en winkels op korte afstand in de directe omgeving. Bovendien zijn steden als Amsterdam, Lelystad en Utrecht moeiteloos bereikbaar binnen 25 minuten dankzij de nabijgelegen snelwegen A6 en A27.

Indeling

Begane grond:
Uw toegang tot deze woning wordt verwelkomd door een fraai aangelegde voortuin, die ruimte biedt voor het parkeren van twee auto's, waarvan één comfortabel onder de carport past. Bij binnenkomst betreedt u de woning via de entree, die leidt naar een keurig betegelde toiletruimte met fonteintje (die in 2022 compleet is gerenoveerd), de meterkast, de woonkamer, de woonkeuken en de bijkeuken, voorzien van een wasmachineaansluiting.

De woonkeuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is royaal van opzet en biedt voldoende ruimte voor een riante eettafel. Met een praktische indeling beschikt deze keuken over overvloedige opberg- en werkruimte, en is bovendien volledig uitgerust met inbouwapparatuur. Een interessant kenmerk is dat, indien gewenst, de keuken moeiteloos geïntegreerd kan worden in de woonkamer door simpelweg de tussenliggende muur te verwijderen.

Vanuit de keuken betreedt u de zitkamer met erker, die vervolgens naadloos overgaat in de woonkamer. De woonkamer ademt sfeer dankzij de knusse open haard en de grote, lichtrijke raampartij die uitkijkt op de prachtig aangelegde tuin. Via openslaande deuren in de woonkamer heeft u directe toegang tot de tuin, waardoor u het binnen- en buitenleven perfect kunt combineren.

Eerste verdieping:
Op de ruime overloop heeft u toegang tot de eerste vier slaapkamers, de gastenbadkamer en een berging. De badkamer is in 2022 volledig vernieuwd en straalt nu uit met stijlvolle betegeling. Deze badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een ruime inloopdouche en een wastafel met meubel.

Alle vier de slaapkamers zijn royaal bemeten, waarvan er drie toegang bieden tot het ruime, op het westen, gelegen balkon. De master bedroom bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en biedt ultiem comfort. Naast een overvloed aan natuurlijk licht beschikt deze slaapkamer over een en-suite badkamer, een ruime inloopkast en, voor extra verkoeling, een airconditioning. De badkamer is, net als de gastenbadkamer, in 2022 volledig vernieuwd en omgetoverd tot een oase van ontspanning, met een luxe ligbad, een ruime inloopdouche, dubbele wastafels met meubel en een zwevend toilet.

Tweede verdieping:
De overloop op de tweede verdieping leidt naar de laatste twee ruime slaapkamers. Deze kamers bieden een overvloed aan ruimte en kunnen desgewenst dienen als een ideale werkruimte voor wie vanuit huis werkt.

Tuin:
Net zoals het huis zelf, is ook de tuin met zorg ontworpen. Deze buitenruimte herbergt meerdere gezellige hoekjes waar u kunt genieten van de zon tot in de late uurtjes. Het terras grenzend aan de woonkamer zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De tuin omringt de woning en biedt toegang tot de garage. In de voortuin is er voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren, met bovendien de mogelijkheid om een auto onder de carport te stallen.

Bijzonderheden:
- Riante villa van 270m2 woonoppervlakte
- 707m2 perceel
- 6 slaapkamers
- 18 zonnepanelen (eigendom)
- Badkamers en toilet, in 2022 compleet gerenoveerd
- Parkeren op eigen terrein
- Aangebouwde garage
- Energielabel A

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken