STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-32.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-2.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-12.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-9.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-6.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-22.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Carusostraat 5 Almere-31.jpg
Verkocht

Verkocht: Carusostraat 5, 1311 KD Almere

€ 395.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 132 m²
Woonoppervlakte 110,9 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan: Carusostraat 5 in Almere. Bekijk de woningvideo voor een perfecte indruk!

Ontdek deze parel in Almere: een prachtige en ruime woning gelegen in de Carusostraat. Met een royale woonoppervlakte van 110 m2 op een perceel van 132 m2, biedt deze woning alles wat je zoekt. Gebouwd in 1991, straalt het tijdloze charme uit. En met een bieden-vanaf-prijs van €395.000,- ben... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1991
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Woensdag 11 oktober 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00603
Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 11 oktober 2023
Laatste wijziging Woensdag 22 november 2023
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1991
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 132 m²
Woonoppervlakte 110,9 m²
Inhoud 393 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuiden
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A+
Uitrusting
Warm water Stadsverwarming
Verwarmingssysteem Stadsverwarming, Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Toilet, Wasmachineaansluiting, Wastafel, Wastafelmeubel
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft zonwering Ja
Heeft zonnepanelen Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Almere Q 1320
Perceeloppervlakte 132 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Carusostraat 5 in Almere. Bekijk de woningvideo voor een perfecte indruk!

Ontdek deze parel in Almere: een prachtige en ruime woning gelegen in de Carusostraat. Met een royale woonoppervlakte van 110 m2 op een perceel van 132 m2, biedt deze woning alles wat je zoekt. Gebouwd in 1991, straalt het tijdloze charme uit. En met een bieden-vanaf-prijs van €395.000,- ben je verzekerd van een waardevolle investering.

De locatie is ideaal, met uitstekende bereikbaarheid en tal van voorzieningen binnen handbereik. Fiets naar het bruisende centrum van Almere, wandel naar de supermarkt om de hoek, of geniet van de nabijheid van de snelweg, op slechts 2 minuten rijden.

Sta versteld van deze woning en ervaar het comfort en de mogelijkheden die het te bieden heeft. Welkom thuis in de Carusostraat 5.

Indeling

Stap binnen in deze keurige woning en laat je verwelkomen door een nette entree op de begane grond. Hier, waar stijl en functionaliteit samenkomen, ontdek je een ruime hal met een trap naar boven, een toilet en de toegang tot de woonkamer. De woonkamer is een ware oase, doordrenkt met overvloedig natuurlijk licht dat door de ramen stroomt, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid wordt gecreëerd.

De begane grond is uitgerust uit met zijn keurige tegelvloer en biedt comfortabele vloerverwarming als bijverwarming. Dit vormt het ideale canvas voor jouw persoonlijke inrichting.

Aan de voorkant van het huis bevindt zich de keuken die slim is geplaatst in een praktische hoekopstelling, met een prachtig granieten aanrechtblad. Deze keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een combi-oven/magnetron, vaatwasser, oven, 4-pits inductiekookplaat, koelkast en vriezer. De overvloed aan opbergruimte en kasten maakt het plaatje compleet.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer. De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over fraaie kunststof kozijnen.

De badkamer straalt elegantie uit, met een toilet, wastafel met stijlvol meubel en een heerlijke douche. Bovendien zijn er aansluitingen voor een wasmachine en droger beschikbaar. De badkamer is recent volledig vernieuwd.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime (voor)zolder, waar je ook ruimte hebt voor een wasmachine en droger. Hierna stap je door naar de zolderkamer, dan tref je daar een prachtige vierde slaapkamer met een fraaie dakkapel (kunststof) en en uitzicht op de achtertuin.

Tuin:
De zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, is een waar paradijs voor buitenliefhebbers. Met prachtige bestrating en een stukje kunstgras is deze tuin perfect om te ontspannen en van de zon te genieten. Bovendien staat er een ruim berging, dat handig kan dienen als opslagruimte voor fietsen, motor of vakantie goederen.

En vergeet niet de bijzonderheden: het dak is voorzien van 8 zonnepanelen (eigendom), waardoor je kunt profiteren van groene energie. Deze woning biedt een perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Maak direct een afspraak met Staat Makelaars en wellicht woon jij binnenkort wel op de Carusostraat 5 in Almere.
Sluiten

Recent bekeken