STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-3.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-5.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-15.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-16.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-17.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-13.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-14.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-18.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-19.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-25.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-24.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-20.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-23.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-21.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-26.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-27.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-28.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-7.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-8.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-11.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-10.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-4.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-29.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-30.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-36.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-33.jpg STAAT makelaars - Buenos Airesstraat 131 Almere-37.jpg
Verkocht

Verkocht: Buenos Airesstraat 131, 1334 HA Almere

€ 350.000,- k.k.
Type object Appartement, tussenverdieping
Woonoppervlakte 70,3 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Staat Makelaars biedt aan Buenos Airesstraat 131 in Almere middels een keurige bieden-vanaf-prijs. Biedingen boven deze prijs worden door de eigenaren serieus in overweging genomen. Bekijk de woningvideo om een juiste sfeer te ervaren van de omgeving en het appartement.

Dit prachtige appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een riant balkon op het zuid-westen. Het appartemen... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, tussenverdieping
    Bouwperiode 2021
    Status Verkocht
    Aangeboden sinds Donderdag 19 oktober 2023
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00607
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 19 oktober 2023
Laatste wijziging Woensdag 20 december 2023
Bouw
Type object Appartement, tussenverdieping
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2021
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Dubbel glas, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 70,3 m²
Inhoud 231 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 11 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel A+++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Warm water Elektrische boiler
Verwarmingssysteem Vloerverwarming, Warmtepomp
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen Inloopdouche, Vloerverwarming, Wasmachineaansluiting, Wastafel, Wastafelmeubel
Heeft een balkon Ja
Glasvezelaansluiting aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft ventilatie Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Meer jaren onderhoudsplan Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Almere N 6764
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan Buenos Airesstraat 131 in Almere middels een keurige bieden-vanaf-prijs. Biedingen boven deze prijs worden door de eigenaren serieus in overweging genomen. Bekijk de woningvideo om een juiste sfeer te ervaren van de omgeving en het appartement.

Dit prachtige appartement ligt op de eerste verdieping en beschikt over een riant balkon op het zuid-westen. Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een verzorgde badkamer en een berging/wasruimte. Dankzij de ideale locatie nabij het centrum, biedt de woning alles wat je nodig hebt. Ook zijn de Oostvaardersplassen op 10 minuten fietsen bereikbaar voor al je sportieve en recreatieve doeleinden. Wat wil je nog meer?

Indeling

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een prachtig gebouw uit 2021. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de gemeenschappelijke entree, voorzien van een lift en videofoon. Bovendien hoef je je nooit zorgen te maken over parkeerproblemen, want het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats achter een slagboom, evenals een eigen berging.

De indeling van dit appartement is praktisch en goed doordacht. Bij binnenkomst vind je een hal met een toilet, en van daaruit heb je toegang tot twee slaapkamers, een badkamer, een was-/stookruimte en natuurlijk de woonkamer met keuken.

Woonkamer:
De woonkamer is een meesterwerk van strakke designmuren in een kalme, neutrale toon. Onder je voeten strekt zich een prachtige pvc-vloer met vloerverwarming uit. En dankzij riante raampartijen baadt deze ruimte in zonlicht, wat een warme en gastvrije ambiance creëert. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing dragen bij aan het indrukwekkende energielabel A+++, waarin isolatie en energieverbruik naadloos samenkomen.

De keuken is het pronkstuk, een waar juweel van luxe en modern design. Diverse Siemens-apparatuur, waaronder een koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap, schreeuwt om jouw culinaire meesterschap.

Ontspannen en opfrissen
Het appartement is ingedeeld met twee fijne slaapkamers. Beide vertrekken zijn keurig netjes afgewerkt in neutrale kleurstelling en door de ramen strijkt het daglicht heerlijk neer. De grotere slaapkamer biedt ook nog voldoende ruimte voor een garderobekast, ideaal!

De badkamer is keurig onderhouden en van vloer tot plafond betegeld in lichte tinten, met een smaakvol wastafelmeubel, een royale inloopdouche en een elegante handdoek radiator. Hier bevindt zich ook de wasmachineaansluiting. Als alternatief kan de wasmachine ook een plekje vinden in de was-/bergruimte, een veelzijdige ruimte voor boodschappen, een stofzuiger en andere waardevolle spullen.

Balkon:
En dan hebben we het royale balkon nog niet besproken, een heerlijk toevluchtsoord op het zuidwesten. Hier omarmt de zon je terwijl je ontspant in een intiem zitje, ideaal voor een ochtendlijke koffie of een avond van pure ontspanning na een drukke dag.

Omgeving:
Het appartementencomplex Extravert is gelegen naast het winkelcentrum van Almere Buiten. Het biedt echter een vrij uitzicht op het parkje en de Evenaar. De locatie van het complex biedt gemakkelijk toegang tot diverse voorzieningen, waaronder het goed voorziene winkelcentrum, het NS-station, scholen, gezondheidszorg en Doemere, en de Oostvaardersplassen zijn bereikbaar met slechts 10 minuten fietsen. Bovendien zijn de uitvalswegen naar A6 en A27 / A1 binnen enkele minuten met de auto bereikbaar.

Dit luxe complex heeft 73 appartementen en is op alle vlakken groen. De appartementen zijn namelijk voorzien van een 'gasvrije' energie-installatie door middel van een warmtepomp en boiler, waardoor er niet alleen in de winter veel comfort is, maar er ook vloerkoeling beschikbaar is in de zomer. Verder zijn er veel buiten terrassen met vaste plantenbakken gerealiseerd die blijvend zijn voorzien van groene beplanting die worden onderhouden door de vereniging van eigenaren.

Bewoners kunnen parkeren op eigen terrein dat afgesloten is middels een slagboom, ieder heeft zijn eigen plek. Tevens is er op de begane grond een berging box.

Bijzonderheden:
Het appartement is voorzien van een gasvrije installatie (opstalrecht) middels een warmtepomp met boilervat, deze installatie wordt geleasd voor een vast bedrag per maand, de prijs inclusief onderhoud en service is € 112,- per maand. De overeenkomst dient door de koper te worden overgenomen aangezien deze constructie voor alle bewoners geldt.

- Servicekosten € 152,- per maand
- Warmtepomp met boilervat installatie
- Eigen parkeerplaats
- Centrale ligging met het station op loopafstand
- Goed onderhouden appartement en direct instap klaar!

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken