Beschrijving

De woning wordt u aangeboden met een "vraagprijs". Geen bieden vanaf! Bekijk de woningvideo om een goed beeld van de woning en omgeving te krijgen.

Vrijstaand wonen in Oosterweed! Wie wil dit nu niet? 

Op een heerlijke plek aan het water en parkeren op eigen erf! Voor velen een lang gekoesterde wens, die nu uit kan komen! Ken je dat gevoel dat je qua wijk direct perfect zit? Deze stap kunt u nu maken!

Wij mogen u een vrijstaande woning aanbieden aan de H Marsmanstraat 13 in Grootebroek. De tuin ligt op het zonnige westen en grenst aan rustig vaarwater. Deze prachtige woning biedt u 7 slaapkamers waarvan er 4 op de 1e verdieping voorzien zijn van rechte wanden, een inpandig te bereiken garage (nu gedeeltelijk in gebruik als kantoor), een keurige laminaatvloer en een heerlijke ruime keuken.

Indeling

Voortuin:
Voordat u de woning betreed kunt u al genieten van uw eigen voortuin. U heeft de mogelijkheid om uw auto op eigen erf te parkeren. Eventueel ook mogelijk om uw auto in uw eigen garage te parkeren. De garage wordt op dit moment gedeeltelijk gebruikt voor kantoor aan huis!

Begaande grond:
Bij binnenkomst komt u direct in een ruime hal met toegang tot het toilet (zwevend), deur naar de garage (omgebouwd tot werkruimte, met ervoor en opslagruimte) en de trap naar de eerste verdieping zich bevind. De hal is voorzien van een laminaatvloer die in zijn geheel is door gelegd in de woonkamer. De tuin gerichte woonkamer met twee openslaande deuren geven u het gevoel van buitenleven. 

De keuken (Bruynzeel) is uitgerust met een lichte kleurstelling en geplaatst in een U-vorm. De keuken is voorzien van een vaatwasser, 5 pits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven en afzuigkap.

Erg lekker om te vermelden is dat de voorziening voor een houtkachel al zijn getrokken in de woonkamer. Enkel aansluiten en genieten!

Eerste verdieping:
Grote overloop met verbinding naar vier slaapvertrekken, een aparte wasruimte die voorzien is van betegeling en de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel, inloopdouche en een tweede toilet. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Grote overloop met verbinding naar drie slaapvertrekken. De overloop en de slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. Op de overloop bevindt zich tevens de CV-ketel.

Tuin:
De zonnige (op het westen) tuin ligt aan het water wat u de mogelijkheid geeft voor een bootje aan huis. Heerlijk in de zomer samen genieten op het water. De veranda die aan de grote schuur is aangebouwd geeft u ook in de avonduren genot van deze heerlijke tuin!

De grote houten schuur is in tweeën opgedeeld. Via de zijkant is deze te bereiken voor uw fiets en/of motor. Vanuit de tuin is hij erg handig te bereiken voor opslag van tuinmaterialen, bootspullen of tuinkussens.

Garage:
De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van een elektrische kachel. Op dit moment is de garage opgedeeld in kantoor aan huis en opslagruimte. 

Bijzonderheden:
- Zonnepanelen 2 stuks
- Gelegen aan vaarwater
- 7 kamers (slaapkamers)
- Zonnige achtertuin
- Parkeren op eigen erf
- Werken aan huis
- Garage!

Kenmerken