Beschrijving

De getoonde prijs is een 'bieden vanaf prijs' à € 217.500,- k.k. * Tip: bekijk de woningvideo om een goede indruk te krijgen van de woning en de omgeving!

Op een schitterende locatie aan de rand van het stadshart treft u dit royale appartement met groot dakterras. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van “Het Boulevardcomplex”. Daarbij biedt het appartement u onder andere een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, separate bergingen, meerdere liften en een uitgebreide videofooninstallatie.

Thans werdt groot onderhoud uitgevoerd aan het complex. Zo werden ook bij dit appartement de kozijnen vervangen door kunststof met oa. draai-/kiep ramen.

Indeling

Beneden:
Ruime en net afgewerkte entreehal met toegang tot de bergingsgang en de parkeergarage. Twee liften zorgen voor het verticale transport naar de verschillende verdiepingen, zodat u niet lang hoeft te wachten. Via de ruime hal loopt u naar het appartement toe welke is gelegen op de vierde etage.

Tevens is op de begane grond de berging van 4 m2 gelegen en een eigen parkeerplaats (afgesloten) voor uw auto.

Entree:
Ruime hal met garderobe, toilet en meterkast. De entreehal geeft u verbinding met de woonkamer, slaapkamer, separaat toilet en de badkamer.

Woonkamer: 
De woonkamer is door het opofferen van één slaapkamer en door de grote raampartijen (kunststof) erg ruim en voorzien van veel lichtinval. Een nette laminaatvloer is doorgetrokken vanuit de hal naar de slaapkamer en woonkamer. De open keuken is voorzien van diverse gewenste apparatuur. De deur naast de keuken geeft u toegang tot een heerlijke ruime berging. Verder heeft dit appartement één ruime slaapkamer en een ruime badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Slaapkamers:
Het appartement heeft een ruime slaapkamer gelegen aan de balkonzijde van de woning. Door de grote raampartijen zijn ook deze ruimte voorzien van veel licht. Oorspronkelijk waren er in dit appartement twee slaapkamers maar er is gekozen om een slaapkamer bij de woonkamer te betrekken. Dit is uiteraard prima weer terug te plaatsen.

Bijzonderheden
- Bouwjaar ca. 1983/84
- Bijdrage VVE ca. € 183,28,- p/mnd
- Eigen parkeerplaats in afgesloten garage
- Berging in de onderbouw
- Dichtbij het centrum van Almere Stad

Kenmerken