Beschrijving

Staat Makelaars biedt u aan: Trojestraat 43 in Almere Poort. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de omgeving en woning te ontvangen. Let op, de prijs betreft een bieden-vanaf-prijs.

Op de eerste verdieping van een gezellig appartementencomplex in Almere Poort presenteren wij u een leuke appartement, ruime badkamer, open keuken en toegang tot een groot gemeenschappelijk dakterras. Tevens is er op de begane een gezamenlijke fietsenberging en eigen opberglocker aanwezig.

Het appartement is centraal in de wijk gelegen en nabij het treinstation, winkels en openbaar vervoer. Een heerlijk klein maar heel fijn plekje!

Indeling

Begane grond: 
Entree in de gezamenlijk hal waar zich naast de brievenbussen, trapopgang ook gezamenlijke fietsenberging met de opberg-lockers zich bevinden.

Woonverdieping: 
Entree op de eerste etage. Meterkast op de gezamenlijke overloop. Binnenkomst in de hal met toegang tot de badkamer en de heerlijk lichte woonkamer. De vloer is voorzien van een nette laminaat wat compleet door de gehele woning is gelegd.

De woonkamer met veel lichtinval en ruimte. De open keuken, uitgevoerd in één rechte opstelling is voorzien van een losse koelkast/vriezer, kookplaat, afzuigkap en diverse opberg- en kastruimtes. Een handige bijpassend keuken meubel is bij het zitgedeelte plaatst om zo extra opberg- en kastruimte te creëren. Erg handig!

De badkamer is uitgerust met een douche, wastafelmeubel, zwevend toilet, mechanische ventilatie en de wasmachineaansluiting. 

*Slaapkamer:
Deze bevindt zich op dit moment in de woonkamer. Maar is middels het plaatsen van een muurtje af te scheiden van het woongedeelte. Hierdoor krijgt de slaapkamer een eigen ingang en raampartij. In de plattegronden hebben wij een handige opzet gemaakt, waarin duidelijk te zien is hoe deze situatie eventueel gerealiseerd kan worden.

Grootste dakterras van Almere:
Op dezelfde verdieping heeft u de mogelijkheid om het grootste dakterras van Almere te bereiken. Dit dakterras is voor gezamenlijk gebruik van alle eigenaren. In de zomer wordt dit aangekleed met loungebanken en plantjes.

Bijzonderheden:
- Gezamenlijke fietsenberging en eigen opberglocker op hoogte
- Gezamenlijk dakterras van 30x6m 
- Bouwjaar 2012 
- Perfecte ligging, dichtbij Amsterdam!

Disclaimer: 
Alhoewel zorgvuldig samengesteld kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Staat Makelaars staat dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Kenmerken