Beschrijving

Let op, deze kant en klare woning op een fraaie locatie aan het water wordt u aangeboden middels een bieden vanaf prijs! Bekijk de woningvideo om een goed beeld van de omgeving en woning te krijgen!

Een woning als deze kom je zelden tegen, alles is smaakvol ingericht.  Je hoeft dan ook niks meer te doen wanneer je deze woning betrekt. U kunt hier genieten van een terras aan het water waar je zo in je sloep kan stappen maar ook een fijne privacy biedende ruime tuin! 

De Stripheldenbuurt is één van de jongste wijken van Almere en voorzien van veel openbaar groen en diverse stadsgrachten en waterpartijen. De wijk is speels opgezet en er zijn veel speelvoorzieningen voor de jeugd ( van alle leeftijden) aanwezig. Zo is er de activiteitenzone op de Evenaar met basketbal, tennis, voetbal en een spectaculaire skatebaan, en vele speeltuintjes in de wijk voor de kleinere kinderen. Wonen wordt recreëren op deze plek, het Kotterbos, de vaart, de plassen en niet te vergeten het vermaarde natuurgebied Oostvaardersplassen bevinden zich op loopafstand. Hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de wilde paarden, edelherten, vossen en de vele vogelsoorten waaronder de zeearenden die ieder jaar weer het nieuws halen.

Indeling

Indeling: 
Parkeerplaats op eigen terrein. Voortuin met een houten berging en nette bestrating. De voortuin is zeer veilig, doordat deze geheel is afgesloten middels een professioneel hekwerk met intercom systeem. De voortuin ligt op het zuid-oosten en geeft u een heerlijke zon geheel de dag.

Entree:
Hal met meterkast, toilet met fonteintje, bergkast met de wasmachineaansluiting, de HR ketel en de mechanische ventilatie. Gezellige zithoek aan de voorzijde van de woning. Via de deur aan de voorkant kunt u een perfecte verbinding maken met de tuin. Open trapopgang naar de verdieping. Woonkeuken met fraai uitzicht op de waterpartij. De keuken is voorzien van 4 pits gasfornuis, spoelbak, koel/vries combinatie, vaatwasser, oven en magnetron. De keuken heeft openslaande deuren naar het terras aan het water. 

De gehele beneden verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer, elektrische screen aan de achterkant en horren voor de deuren. Het terras aan het water en de voorkant zijn voorzien van elektrische zonneschermen.

1e verdieping: 
De woonverdieping bevindt zich hier. Wat vooral opvalt is het vele licht en de ruimte. De vloer is voorzien van een nette vloerbedekking. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde dubbele openslaande deuren met een Frans balkon. De deuren zijn tevens voorzien van horren en elektrische screens.

2e verdieping: 
Middels vaste open trap te bereikt u de overloop. Een grote slaapkamer aan de voorzijde met veel licht inval door de grote raampartijen. De tweede en derde slaapkamers bevinden zich aan de waterzijde. Luxe badkamer met een douche, toilet en wasmeubel. Verder is de gehele verdieping voorzien van een nette vloerbedekking. De kozijnen zijn allemaal van kunststof en voorzien van horren en elektrische screens.

Kenmerken extra informatie: 
- Instapklare woning 
- Bouwjaar 2007
- Elektrische screens
- Horren
- Kunststof kozijnen
- Parkeerplaats op eigen terrein
- Mogelijkheid voor het aanleggen van een eigen boot 

Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken