Beschrijving

Staat makelaars biedt aan: Louis Armstrongweg 58-D in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. 

In de Muziekwijk van Almere stad, is een voormalig kantoorpand verbouwd tot volledig appartementen complex De studio is voorzien van een heerlijk gezamenlijk dakterras, aparte wasruimte en veel lichtinval. 

De woning is gelegen in de Muziekwijk nabij openbare voorzieningen, zoals meerdere basisscholen, de supermarkt en op loop- en fietsafstand het winkelcentrum van Muziekwijk waar zich ook het NS station bevindt. De uitvalswegen A1, A6 en A27 zijn makkelijk en snel te bereiken. Via deze wegen kunt u gemakkelijk richting Amsterdam, Utrecht of Lelystad.

Indeling

Begane grond:
Binnenkomst in de hal die u leidt naar de badkamer, wasruimte, de woon-/slaapkamer en de open keuken. Het fijne aan deze woning is, is dat hij kaal wordt opgeleverd waardoor je hem vrij makkelijk, compleet naar smaak kan inrichten. 

De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wasmeubel en een zwevend toilet. Hij is volledig betegeld met een nette donkere tegel op de vloer en een witte tegel tot aan het plafond op de wanden. De aparte wasruimte is een fijne riante ruimte waar je je droger- en wasmachine goed in kwijt kan, ook is er een mogelijkheid om bijvoorbeeld planken aan de wanden te hangen om wasmiddelen op neer te kunnen zetten. 

De woon-/slaapkamer heeft door het grote raampartij en het hoge plafond een ruime en open sfeer en geeft u een fijn uitzicht over de muziekwijk. De open keuken die zich hier ook bevindt is voorzien van een nette 4-pits kookplaat en een afzuigsysteem. 

Op het dak van het appartementencomplex bevindt zich het gezellige en ruime dakterras. Hierin zijn genoeg mogelijkheden om heerlijk privé te relaxen maar ook om gezellig met de nieuwe buren of met vrienden een borrel te doen. Op de begane grond heeft u toegang tot uw eigen berging die te bereiken is via de gemeenschappelijke fietsenstalling. 

Bijzonderheden:
- Ruime gezamenlijke dakterras 
- 2 liften aanwezig in het pand 
- VvE bedragen € 66,81per maand
- Fijne open sfeer
- Kunststof kozijnen
- 5 jaar zelfbewoningsplicht

Kenmerken