Beschrijving

Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk te woning te bezichtigen!


Staat Makelaars heeft in de verkoop: Kruidnagelstraat 1 in Almere. Wij bieden u deze woning aan middels een bieden-vanaf-prijs.

Deze prachtige hoekwoning is gelegen in Kruidenwijk en heeft maar liefst 4 slaapkamers, een nette achtertuin, garage en parkeerplek op eigen terrein. In de omgeving van de woning ligt het Beatrixpark welke voorzien is van diverse sporten mogelijkheden, een skatebaan en waar je simpelweg heerlijke wandelingen kan maken. Tevens ligt de supermarkt, een basisschool, de kinderopvang en het openbaar vervoer op loopafstand en bevindt zich op enkele minuten fietsen Almere centrum.

Indeling

Voortuin en garage:
Via de keurige recent aangelegd voortuin komt u bij de voordeur. De garage is op twee mogelijk manier buitenaf te bereiken. De garage is ruim en perfect te gebruiken als opslag voor uw auto, motor of overige spullen. Eventueel isoleren en de garage als praktijkruimte te gebruiken is zeker een mogelijkheid! Indien u de garage voor andere doeleinde gaat gebruiken kunt u er voor kiezen om de auto op eigen terrein te parkeren!

Begane grond: 
entree, ruime hal met een toilet, trap naar de eerste verdieping en de (binnen) doorgang naar de garage. Doorgang naar de tuingerichte woonkamer. De open keuken is aan de voorkant gesitueerd. Hij is klein maar fijn! De woonkamer is groot en door de grote raampartijen voelt deze licht en ruimtelijk aan. De vloer is voorzien van laminaat en de kozijnen in de woning zijn uitgerust in kunststof.

Eerste verdieping: 
overloop met aansluitend drie ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wasmachine aansluing en wastafel.

Tweede verdieping:
Is te bereiken via een vaste trap. De ruimte op de zolder is op dit moment als inpandige ruimte berekend. Dit komt omdat er te weinig daglicht naar binnen komt door het kleine raam. Dit is eenvoudig op te lossen door er een grote dakkapel of twee kantel/kiep ramen te plaatsen.

Tuin: 
De tuin recentelijk opnieuw aangelegd. De grote stenen en onderhoudsvrije schutting zorgen voor een heerlijke onderhoudsvrije tuin. Het zonnescherm maakt de tuin helemaal af!

Bijzonderheden: 
- Kunststof kozijnen
- Let op, de zolder is als inpandige ruimte berekend i.v.m te weinig licht inval. Hier kunt u prima een 4e slaapkamer creëren.
- Hoekwoning
- Parkeren op eigen terrein
- Vlakbij het Beatrixpark 
- 4 slaapkamers
- Nabij diverse voorzieningen

Kenmerken