Beschrijving

Staat Makelaars biedt aan: Geinplein 9 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo voor de juiste indruk van de omgeving en woning.

In de groene Waterwijk van Almere Stad staat deze ruime woning met een heerlijke tuin, 4 slaapkamers en een perfecte ligging. De woning bevindt zich op zeer korte afstand van het recreatiegebied “Leeghwaterplas”, de supermarkt, basisscholen, speeltuintjes en bushalte. 

Het Stadscentrum Almere stad en Centraal Station ligt op fietsafstand en is met de bus in 5 minuten te bereiken. Ook ligt de woning gunstig ten opzichte van uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Lelystad (A1, A6 en A27).

Indeling

Begane grond:
Binnenkomst in een ruime hal die u toegang geeft tot de meterkast, het toilet en de tuingerichte woonkamer en keuken. 

De woonkamer die een uitzicht biedt over de nette afgewerkte tuin, is van ruim formaat. Dit komt onder andere door de uitbouw die gedaan is en het vele lichtinval. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, vaatwasser, koelkast, klimaatkast en een 4-pits inductie kookplaat. Een gezellige open haard zorgt voor de extra sfeer en warmte.

Eerste verdieping:
Vanuit de ruime overloop heeft u toegang tot drie riante slaapkamers, de badkamer en een berging. Twee van de slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. De berging is van ruim formaat en zou eventueel kunnen dienen als inloopkast. 

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Hij is voorzien van een ruime douche, lig-/zitbad, dubbele wastafel met wasmeubel en een toilet

Tweede verdieping: 
Op de tweede verdieping vindt u de vierde slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning vindt u een riante waskamer met de aansluiting voor een wasmachine en droger. 

Tuin:
De op het noord-oosten gelegen tuin is afgewerkt met een keurige tegel. Achterin vindt u een stenen berging en een deur die u toegang biedt tot de steeg. Wat de tuin extra prettig en speciaal maakt, is de buitenkeuken. Hier kan je heerlijke recepten klaar maken, die je later heerlijk met vrienden of familie aan de buitentafel op kan eten. 

Bijzonderheden:
- Buiten keuken
- Supermarkt op loopafstand
- 4 riante slaapkamers 
- Riante woonkamer
- Dichtbij de Leeghwaterplas en de natuur gelegen

Kenmerken