Beschrijving

Let op: Het betreft een bieden vanaf prijs! Bekijk voor een compleet plaatje van deze prachtige vrijstaande woning onze woningvideo!

Gelegen in Almere Poort ligt deze bijzondere en ruime woning in de Castorstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 358 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 424 m2. De woning is gebouwd in 2012 en voorzien van vele gemakken.

Castorstraat 25 is gelegen in de buurt Homeruskwartier. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. In de nabije omgeving bevinden zich scholen, strand, openbaar vervoer, uitvalswegen (richting Amsterdam, A6/A1) en een moderne supermarkt. Ook Almere-Poort beschikt over een eigen NS-station.

Indeling

Begane grond: 
Voortuin met parkeergelegenheid (carport) en toegang tot de garage, ruime hal, meterkast met stadswarmte-aansluiting, toiletruimte en toegang naar de woonkamer met een prachtige woonkeuken. 

De moderne woonkeuken met kookeiland is uitgevoerd in lichte kleurstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur (koffiemachine, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast, vriezer en kookplaat). De vloer is voorzien van vloerverwarming en de grote lichte vloertegels zijn door de gehele beneden verdieping gelegd. Dit geeft de woning een zeer charmante uitstraling!

De ruime living heeft veel lichtinval en geeft u op twee plaatsen toegang naar de tuin, waar u heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Via de woonkamer kunt u ook de bijkeuken bereiken. Deze is voorzien van wasmachine en droger aansluiting. Op dit moment is er een tweede (kleine) keuken gesitueerd.

De garage kunt u bereiken via de voorkant of tuinzijde. In de garage zijn de voorzieningen voor vloerverwarming al getroffen. U hoeft enkel deze nog aan te sluiten. De garage kunt u eventueel ook gebruiken voor werken aan huis. De eerste stappen voor isolatie aan de wanden zijn al genomen.

Eerste verdieping: 
Beschikt over drie heerlijke slaapkamers, grote badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. Tevens kunt u op de tussengang/hal een werkruimte creëren. Indien u ook nog met buiten verbonden wilt zijn, behoord ontspannen op het balkon tot de mogelijkheid. De slaapkamers en gang zijn voorzien van Linoleum vloerbedekking.

Tweede verdieping: 
Beschikt onder andere over drie ruime slaapkamers. Daarnaast bevindt zich hier een tweede badkamer. Deze badkamer is al voorzien van alle aansluitingen/afvoeren. U hoeft zelf alleen nog de badkamer in te richten naar wens. De slaapkamers en gang zijn voorzien van Linoleum vloerbedekking.

Derde verdieping:
Beschikt over een grote ruimte waar u met gemak twee slaapkamers, wasruimte en meer kan creëren. De derde verdieping is aan alle kanten voorzien van nette opbergschotten. De twee dakkapellen zorgen voor veel lichtinval en uitzicht over Almere Poort. Tevens bevindt zicht hier de zonneboiler. 

Tuin: 
Keurige aangelegde tuin met bestrating. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een nette veranda wat u extra privacy geeft. Via de tuin is ook de garage te bereiken.

Bijzonderheden; 
- ruime lichte woning met een totaaloppervlak van circa 358 m2 
- ideale woning voor een groot gezin 
- voorzien van complete alarminstallatie
- zes slaapkamers met mogelijkheid tot 8/9 slaapkamers
- twee badkamers (waarvan nog eentje zelf in te delen)
- garage met vloerverwarming voorbereiding
- dichtbij Amsterdam gelegen

"De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen VBO makelaar te laten bijstaan.

Kenmerken