Beschrijving

*Vanwege grote belangstelling is het niet meer mogelijk de woning te bezichtigen.

Staat Makelaars biedt aan: Achterwerf 55 in Almere Haven. De aangeboden prijs is een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk te ontvangen van de woning en omgeving.

Aan de rand van de wijk De Werven in het groene en rustige Almere Haven ligt gelegen een ruime eengezinswoning. Prachtige ligging aan de rand van de wijk met aan de achterkant een knus hofje met speelvoorzieningen. De woning ligt op gunstige afstand van alle openbare voorzieningen, waaronder het stadscentrum van Almere Haven, de aanloophaven met boulevard, groenvoorzieningen, het Gooimeer en openbaar vervoer (bus).

Indeling

Begane grond:
Via de strakke voortuin bereikt u de aangebouwde stenen berging voor eventueel uw fietsen en/of motor. Bij binnenkomst treft u een ruime hal voordat u de woning verder betreed. In deze hal kunt u met alle gemak uw jas en schoenen opbergen. De meterkast treft u hier ook aan en die is in 2019 vernieuwd.

De open keuken (2018) is aan de voorzijde gelegen en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een quooker, inductie kookplaat, grote koelkast, vriezer met vier lades en een composiet blad. Door de heerlijke raampartijen en de openslaande tuindeuren komt er veel licht binnen in de tuingerichte woonkamer. 

De woning is in 2018 compleet gestuct en voorzien van een frisse uitstraling. In de woonkamer treft u naast een nette lamelparket vloer met vloerverwarming (een leuk weetje, de vloerverwarming is onder de keuken doorgetrokken) ook een handige opbergruimte onder de trap aan.

Voordat u de trap naar de eerste verdieping pakt komt u het toilet tegen, die evenals de badkamer, compleet vernieuwd is in 2019.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met drie slaapkamers en een heerlijke badkamer. Ëén brede slaapkamer aan de voorzijde met een frans balkon en twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. De slaapkamers en de ruime overloop is compleet voorzien van een nieuwe lamelparket vloer in 2018 en voorzien van vloerverwarming.

De badkamer, die ook voorzien is van vloerverwarming, is in 2018 compleet vernieuwd en voorzien van een heerlijke ligbad met douche, wastafelmeubel, zwevend toilet en is geheel betegeld. Een plaatje om te zien! Alle raampartijen zijn in 2019 vervangen voor kunststof en hierdoor heerlijk onderhoudsvrij. De eerste verdieping is in 2018 compleet gestuct.

Tweede verdieping:
Een ruimte waar je U tegen zegt. Door de grote raampartijen en vernieuwd ramen aan de achterkant (kunststof) heeft u heerlijk veel licht in deze ruimte. De tweede verdieping is perfect in te delen naar wasruimte, slaapkamer (eventueel twee) en extra opbergruimte. De CV-Ketel (2018), mechanische ventilatie (2020) en de wasmachine/droger aansluiting bevindt zich al op deze verdieping.

Tuin:
De achtertuin (zuiden) is in 2019 opnieuw opgehoogd en voorzien een nette tegel, keurige schutting, elektrisch zonnescherm  graszoden, beplanting en een achterom. Door het gezellige hofje aan de achterkant zijn uw achterburen niet direct aan uw tuin gelegen. Erg prettig!

Bijzonderheden: 
- nieuwe keuken, vloeren met vloerverwarming, stucwerk, tuinen, meterkast, badkamer en toilet
- schilderwerk buiten 2021
- speelhofje voor kinderen achter de woning; Voor openbaar groen met sportveld;
- veel groenvoorzieningen in de buurt; 
- prachtige ligging aan de rand van de wijk, waardoor de woning ook eenvoudige bereikbaar is. 
- dichtbij de Havenkom en het strandje

Disclaimer: 
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Staat Makelaars staat dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.

Kenmerken